Videók és videóklikk

Videóim

A fényképek készítése után valahogy többre vágytam. ELkezdtem videókat készíteni eleinte a képeket fűztem össze movie makerrel vagy PhotoStoryval utána pedig vettem egy kamerát. Ami egy panasonic hdc-sx5 volt. Én imádtam ezt a kamerát, csak sajnos nem bírta sokáig. 3 hónap után sajnos elromlott. A kijelzőjével lett valami. Utána összegíűltek szülinapi, névnapi pénzek és megvehettem a sony HDR-CX240 típusu kamerát. Egyszerűen imádom. Emellett van egy SJCAM SJ4000 kamerám is. Én ezt a modellt nagyon szeretem. A mikrofonja nem túl jó de anyyi baj legyen. Most fogom megkapni a 3.-dikat. Az elsőt egy táborban eltörtem a másodikat egy nyaraláson elhagytam.. A kész videókat YouTube-ra töltöm fel.

Csatornámon az általam készített videók mellett TV tartalmú videókat és élő közvetítéseket is készítek. Most lett meg a 150 feliratkozó amit nagyon köszönök!

Videóklikk

Úgy nyár vége fele jött egy ötlet hogy csinálok egy saját videó streaming platformot. Meg is oldottam technikailag JW player és WordPress alapokon. Mostanra már nem nagyon frissítgetem de nincs szívem megszűntetni.